Jedo totálně ožralý řidič a zastaví ho eště více ožralý policajt. POLICAJT: Pane řidiči jak to že řídíte motorové vozidlo dva? ŘIDIČ: To přece není důvod k tomu abyste mě obklíčili.

Policista přivede na policejní stanici tučňáka. "Kde jste ho sebral?", ptá se ho nadřízený. "Toulal se po ulici", odpoví policista. "Tak ho okamžitě odveďte do ZOO", přikáže nadřízený. Po třech hodinách se policista s tučňákem opět objeví na stanici. "Vždyť jsem vám říkal, že ho máte odvést do ZOO", rozčiluje se nadřízený. "V ZOO už jsme byli", odpoví policista, "a moc se mu tam líbilo. Zítra jdeme spolu do kina."

Přijde chlap na konkurz na policajta a oni se ho zeptají: "Kolik je 1+1?" "Tři." "No, to není zase tak špatný, je to skoro správně... tak další otázka.. dva dny v týdnu na P." Chlap po chvilce přemýšlení odpoví: "Pozítří a popozítří." "No dobře... a víte, kdo zabil Heidricha?" "To nevím." "Tak si to rozmyslete a řeknete nám to příští týden." Chlap přijde domů a povídá manželce: "Představ si to, první den a oni mi daj vraždu!"

"Pane řidiči, vy jste pil!" "To není pravda, pane policajt, Bůh je mi svědkem!" "To se uvidí! Vystupte si oba!"

Na stromě sedí mrtvice a okolo jde policajt. Mrtvice na něj skočí, policajt se jenom otřepe a jde dál. Konsternovaná mrtvice vyleze zpět na strom, chvilku dumá a pak se plácne do čela: "No jo, vždyť já jsem mozková!"